Verzenden:

Wanneer een product nog op voorraad is en de bestelling voor 15:00 uur geplaatst wordt, zal deze bestelling dezelfde dag nog bij de bezorgdienst aangemeld worden. Er kunnen geen bestellingen worden geplaatst op zondag. Wij versturen onze bestellingen met POSTNL. Uw kunt uw adres niet meer wijzigen vanaf het moment dat de bestelling geplaatst is.

  1. Bij een aankoop van een minimale besteding van €75,- euro neemt Roses de verzendkosten op zich. Als u een bestelling met een minimale besteding van €75 euro retoor wilt sturen zijn deze kosten voor eigen rekening.
  2. Bij een besteding van minder dan €75,- euro zijn de verzend en retour kosten voor de klant.

 

Ruilen/ Retourneren:

Heeft u de verkeerde beslissing genomen bij het kiezen van uw bestelling? Of voldoet uw bestelling niet aan uw verwachtingen? U krijgt 14 dagen bedenktijd, vanaf de dag dat u uw bestelling heeft ontvangen, om uw artikelen aan ons te retourneren. Nadat dat wij uw retourzending hebben ontvangen, ontvangt u een terugbetaling van het bedrag van uw geretourneerde artikelen exclusief verzendkosten. Artikelen die gesaldeerd zijn, kunnen niet worden geretourneerd. Dit geldt ook voor accessoires.

 

Ophalen/ Kleding passen

In overleg kunt u op locatie passen of uw bestelling ophalen. Stuur een mailtje, berichtje of neem anders contact met mij op om dit af te stemmen.