Ik stel me graag even
aan u voor…

Ik ben Rosanne Thomassen. Ik kom uit het Veluwse dorp Terschuur. Sinds ik in de zomer van 2022 ben getrouwd, woon ik nu samen met mijn man in Ede. Nadat ik Roses in 2020 samen met mijn zus ben gestart, ben ik het merk sinds het najaar in 2023 alleen verder gaan voortzetten.

Mijn passie voor mode is van jongs af aan al aanwezig. In mijn kinderjaren maakte ik voor het eerst kennis met het naaien. Dit sprak mij gelijk aan, vanaf dát moment kon ik mijn creatieve ideeën, een gehoor geven door aan de slag te gaan met jurkjes of andere kledingstukken te maken.

Nadat ik in mijn vrije tijd bezig was met naaien en creatief bezig zijn, had ik, destijds samen met mijn zus al jaren ideeën voor het opzetten van een exclusief, uniek en onderscheidend merk; Kleding die we tot op heden nog niet konden vinden.

Samen hebben we de stap gezet en zijn we ons gaan inschrijven bij de kamer van koophandel en inmiddels is de webshop al geruime tijd online.

In het najaar 2023 is mijn zus gestopt en ben ik doorgegaan met het mooie kledingmerk ROSES.

Ik hoop met passie en plezier verder te werken aan een mooi merk wat voor u hopelijk als fijn, plezierig en betrouwbaar aanvoelt om te dragen.

Krijgt u zo meer een beeld van het gezicht achter ROSES? Misschien heeft u goede en leuke ideeën voor nieuwe ontwerpen. Ik ben benieuwd en wordt graag verrast! Laat het weten en misschien kunnen we samen met u, het idee werkelijkheid laten worden.

Groetjes Rosanne Thomassen.

Over RO6

Het merk/bedrijfsnaam Ro6: Roses/Ro6 is afgeleid van 2 roepnamen. Van de oprichters Rosanne en Esther. Oftewel, beter gezegd, in de praktijk werd er Roos en Es geroepen. Zo is het ontstaan om de Ro van Roos te nemen en de 6 slaat op es. We spreken dit uit als Roses. En nemen RO6 als logo.

Het onderscheidene van Ro6: De kleding ontwerpen wij zelf. Het uitzoeken van de stof, het ontwerpen en produceren gebeurt naar ons eigen bedenken. Als merk staan wij voor kwaliteit en een chique uitstraling. Hierin willen wij zo uniek mogelijk blijven.

Kledingstijl omschrijving: Onze kleding is beschikbaar in diverse maten, namelijk, van maat XS t/m XXL De stijl omschrijven wij als chique en een mengeling van feestelijk maar toch netjes en ook voor een gelegenheid is ons merk zeer geschikt. Mocht u geen speciale gelegenheid hebben, zal de kleding een gelegenheid uitstralen.

Diensten van Ro6: Wij hebben onze eigen merkproducten op onze webshop. Voor ons waarborgt ons eigen merk de garantie dat u unieke kleding heeft die door ons met passie ontworpen is.
Contact: Op de pagina contact kunt u onze contactgegevens vinden, ook horen wij graag wat u van onze producten vindt of als u uw ideeën wilt delen met ons. Wij waarderen uw mening.

“Wij bedanken u alvast voor het vertrouwen in ons, en in onze producten. We hopen tot ziens.”