Het verhaal achter Roses

Ro6 hebben wij als zussen, Esther en Rosanne in 2020 opgericht. Hieronder zullen wij onszelf persoonlijk voorstellen met élk ons eigen verhaal. Alvast in het kort; we zijn 2 enthousiaste meiden die vol passie met kleding bezig zijn en we streven er naar dat ál onze klanten zich tevreden en fijn voelen bij het kopen en dragen van onze kleding. Zodat uiteindelijk het merk Ro6 herkenbaar wordt aan het uiterlijk en als een goed en betrouwbaar merk bekend zal staan.

Wij stellen ons graag aan u voor

“Ik, Esther van Dijk, ben getrouwd en ben moeder van 2 prachtige meiden. Naast mijn gezin en de tijd die ik in Ro6 steek, volg ik samen met Rosanne een coupeuse opleiding. Dit doe ik al een geruime tijd om toch m’n vaardigheden te blijven ontwikkelen.

Mijn passie voor mode is van jongs af aan al aanwezig. In mijn kinderjaren maakte ik voor het eerst kennis met het naaien. Dit sprak mij gelijk aan, vanaf dát moment kon ik mijn creatieve ideeën, een gehoor geven door aan de slag te gaan met jurkjes of andere kledingstukken te maken. Voor bijvoorbeeld mijn 2 meiden.

Nadat ik in mijn vrije tijd bezig was met naaien voor bekende, of voor mijn gezin, had ik samen met Rosanne al 2 jaar ideeën voor opzetten van een exclusief, uniek en onderscheidend merk; Kleding die we tot op heden nog niet konden vinden.

Samen hebben we de volgende stap gezet en zijn we ons gaan inschrijven bij de kamer van koophandel en inmiddels is de webshop online.

“Ik kan mij er al op verheugen dat onze klanten blij worden van onze producten.”

Groetjes, Esther van Dijk

– oktober 2021-

“Ik, Rosanne van Ginkel ben het jongere zusje van Esther. Samen met Esther volg ik een coupeuse opleiding.

Voor mij werd al snel duidelijk in mijn schooltijd dat ik het leuk vond om mijn creatieve ideeën te uiten door middel van naaien. Van een idee naar een patroon, om vervolgens tot een eind resultaat te komen.

Esther en ik hebben dezelfde smaak en vinden elkaar altijd in de keuze van kleding. Al is het voor ons zelf, of in hetgeen wat we maakte. Toen kwam de stap dat we op het punt gekomen zijn om dit verder uit te breiden.

Zo zijn we dit samen gestart en ga ik met passie werken aan een mooi merk wat voor u hopelijk als fijn, plezierig en betrouwbaar aanvoelt om te dragen.

Mocht u alsnog niet kunnen vinden wat u zoekt? Laat het ons weten en misschien kunnen we samen met u, een idee over een kledingstuk, werkelijkheid laten worden.”

Groetjes, Rosanne van Ginkel

– Oktober 2021-

Over RO6

Onze merk/bedrijfsnaam Ro6: Ro6 is afgeleid van onze roepnamen. Oftewel, beter gezegd, in de praktijk worden we ‘geroepen’ als, Es en Roos. Zo is het ontstaan om de Ro van Roos te nemen en de 6 slaat op es. We spreken dit uit als roses.

Het onderscheidene van Ro6: De focus van ons concept van onze kleding is dat wij het mogelijk maken dat u met uw kind(eren) kunt matchen. Denk aan een outfit dat beschikbaar is in de maat voor een kind, en ditzelfde identieke outfit bieden wij dan ook aan in maten voor volwassenen. Dit maakt Ro6 zo uniek en exclusief.

Kledingstijl omschrijving: Onze kleding is dus beschikbaar in diverse maten, groot, klein, voor iedereen in het gezin. De stijl omschrijven wij als sjiek, en een mengeling van feestelijk maar toch netjes en voor een gelegenheid is ons merk zeer geschikt, mocht u geen speciale gelegenheid hebben, zal de kleding een gelegenheid uitstralen.

Diensten van Ro6: Wij hebben onze eigen merk producten op onze webshop, deze bieden wij alleen op onze webshop aan. Dit waarborgt ook de garantie dat u unieke kleding heeft die door ons met passie ontworpen is.

Contact: Op de pagina contact kunt u onze contactgegevens vinden, ook staan wij er open voor als u graag wilt laten weten wat u van onze producten vind, of als u uw ideeën wilt delen met ons, wij waarderen uw mening.

“Wij bedanken u alvast voor het vertrouwen dat u in ons, en in onze producten heeft, en we hopen tot ziens.”