Het verhaal achter Roses

Ro6 hebben wij als zussen, Esther en Rosanne in 2020 opgericht. Na 2,5 jaar samen dit super leuke werk te hebben mogen verrichten is de keuze gekomen dat ik, Esther alleen verder ga. Ik stel mezelf hieronder in het kort even voor.

Ik stel me graag aan u voor

“Ik, Esther van Dijk, ben getrouwd en ben moeder van 2 prachtige meiden. Samen met mijn zusje, Rosanne heb ik enige tijd een coupeuse opleiding gevolgd om mijn vaardigheden te ontwikkelen.

Mijn passie voor mode is van jongs af aan al aanwezig. In mijn kinderjaren maakte ik voor het eerst kennis met het naaien. Dit sprak mij gelijk aan, vanaf dát moment kon ik mijn creatieve ideeën, een gehoor geven door aan de slag te gaan met jurkjes of andere kledingstukken te maken. Voor bijvoorbeeld mijn 2 meiden.

Nadat ik in mijn vrije tijd bezig was met naaien voor bekende, of voor mijn gezin, had ik samen met Rosanne al 2 jaar ideeën voor opzetten van een exclusief, uniek en onderscheidend merk; Kleding die we tot op heden nog niet konden vinden.

Samen hebben we de  stap gezet en zijn we ons gaan inschrijven bij de kamer van koophandel en inmiddels is de webshop al geruime tijd online.

Na 2,5 jaar, is er samen toch besloten dat ik, Esther alleen verder ga. Dit i.v.m. persoonlijke redenen van Rosanne.

Ik hoop met passie alleen verder te werken aan een mooi merk wat voor u hopelijk als fijn, plezierig en betrouwbaar aanvoelt om te dragen.

Mocht u alsnog niet kunnen vinden wat u zoekt? Laat het weten en misschien kunnen we samen met u, een idee over een kledingstuk, werkelijkheid laten worden.”

Liefs, Esther

– juni 2023-

Over RO6

Onze merk/bedrijfsnaam Ro6: Ro6 is afgeleid van onze roepnamen. Oftewel, beter gezegd, in de praktijk worden we ‘geroepen’ als, Es en Roos. Zo is het ontstaan om de Ro van Roos te nemen en de 6 slaat op es. We spreken dit uit als roses.

Het onderscheidene van Ro6: Als merk staan wij voor kwaliteit en een sjieken uitstraling ook staan wij als merk voor basis maar toch uniek.

Kledingstijl omschrijving: Onze kleding is beschikbaar in diverse maten namelijk, van maat XS t/m XXL De stijl omschrijven wij als sjiek, en een mengeling van feestelijk maar toch netjes en voor een gelegenheid is ons merk zeer geschikt, mocht u geen speciale gelegenheid hebben, zal de kleding een gelegenheid uitstralen.

Diensten van Ro6: Wij hebben onze eigen merk producten op onze webshop, daarnaast bieden wij ook andere merken aan. Voor ons waarborgt ons eigen merk de garantie dat u unieke kleding heeft die door ons met passie ontworpen is.

Contact: Op de pagina contact kunt u onze contactgegevens vinden, ook staan wij er open voor als u graag wilt laten weten wat u van onze producten vind, of als u uw ideeën wilt delen met ons, wij waarderen uw mening.

“Wij bedanken u alvast voor het vertrouwen dat u in ons, en in onze producten heeft, en we hopen tot ziens.”